donderdag 29 november 2007

Ik heb belangstelling voor het volgende onderwerp:

Ik heb dit bericht ingevoegd om helderheid te krijgen over de belangstelling die er is voor producten of diensten die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling.
Heb je vragen ten aanzien van een specifiek onderwerp, dan verzoek ik je die vraag aan dit bericht te koppelen.
Met vriendelijke groet,

Yvonne

3 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Yvonne, wat leuk dat je dit doet! Toevallig zit ik in een situatie van onvrede, niet gewaardeerd worden op je werk. Enkele weken geleden besloot ik daarom op zoek te gaan naar iets anders. Laat er nou niemand zitten te wachten op een hoogintelligente parttimer..... Als je het hebt over een gemis aan 'producten' op het gebied van coaching/ontwikkeling, dan zou er eens iemand moeten zijn die bedrijven de ogen opent en laat zien dat een (hoogintelligente) werknemer ook zeer waardevol kan zijn in een parttime functie!

Yvonne Mooijman zei

Hoi Ester,

Ik neem je reactie graag mee in mijn gedachtegang.
Mocht je er belangstelling voor hebben, dan stel ik voor dat je de regio of plaats waar je werk zoekt en de soort functie waarin je werkzaam zou willen zijn hier vermeldt, je weet maar nooit hoe de bekende koe de bekende haas vangt... toch?
Alvast heel veel succes!Ik hoor graag van je!

Unknown zei

Ja, waarom ook niet? Na monsterboard, nationale vacaturebank en intermediair kan dit er nog wel bij toch? Hoe meer 'lijntjes' ik uitzet hoe meer kans tenslotte.
Allereerst de regio: graag binnen een straal van ongeveer 40 km rondom Roosendaal.
Gewenste functie? In elk geval een functie met verantwoordelijkheden, want dat mis ik nu. Ik ben nu werkzaam als QA Officer, ik houd interne audits, maak kwaliteitsverslagen en begeleid verbeterprocessen (ff in het kort he!). Dit bevalt me op zich wel, maar ik zou in de eerste plaats graag doorgroeien naar een QA manager functie en in de tweede plaats zou ik de kwaliteitszorg graag combineren met Arbo en milieuzaken (OHSAS).
Ervaringen: ik heb ervaring op vele gebieden. Ik ben 6,5 jaar werkzaam geweest in de ICT (programmeren in Cobol, installeren van computers en netwerken, installeren en instructie diverse software waaronder Exact en telefonische helpdesk). Nu alweer een jaar of 8 werkzaam in QA, de laatste jaren onderhoud ik het kwaliteitsmanagementsysteem in mijn eentje, helaas zit hier doorgroei naar een managementfunctie er niet in. Maar door het werken in de QA heb ik ook goed inzicht gekregen in de bedrijfsprocessen (van verkoop via inkoop en productie naar ontvangst en levering aan de klant).
Tenslotte het aantal uren: Het liefst werk ik 20 uur buitenshuis, uitbreiding naar 28 uur is bespreekbaar. Ik kan het verdelen over 5 dagen, zodat ik toch elke dag gedurende een aantal uren aanwezig ben en in drukke tijden is het altijd mogelijk extra te werken. Bovendien zijn er wellicht taken die ik vanuit huis kan doen?